Gravidfotografering

Posted on Posted in Gravidfotografering, Porträtt, Studio

I lördags hade jag förmånen att få fotografera lite gravidbilder och jag tycker att det är bland det finaste man kan fotografera.

Jag har inte fotat särskilt mycket gravidbilder tidigare så det blev en liten utmaning men en väldigt kul utmaning. Jag hade lite planer för vad jag ville ta för bilder och jag fick väldigt fria händer. Vi bestämde oss för att ta bilder både inomhus och utomhus.

Vi började inomhus där jag ville ta lite fine art bilder, en typ av bilder som framhäver former och då givetvis med fokus på magen men även ett lyckligt och förväntansfullt ansikte.

 

Sen hade jag som plan att vi skulle åka till Mullsjön för att ta lite bilder vid vattnet, extra kul när paret har kopplingar till just Mullsjön. Min tanke var att den blivande mamman skulle stå på en brygga och att jag skulle fotografera på lite längre avstånd för att få med en hel del miljö runt omkring. Vi åkte ut så att vi hade ett fint kvällsljus och efter att vi fotograferat så inväntade jag solnedgången för att få några bilder på himlen och dess vackra färger som naturen bjuder på. Dessa bilder la jag sen ihop hemma i datorn.

 

Det var en riktigt rolig fotografering och jag fick dom bilder som jag hade tänkt.

 

/Niklas

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *