VÄLKOMMEN!

till mig, Niklas Larsson på niklaslarssonfoto.se.

Jag håller till strax utanför Skövde så det är i och runt omkring Skövde som jag fotograferar.

Jag fotograferar barn, porträtt, bröllop och något som jag kallar för fine art. Min stil är lite olika beroende på om det är barn/porträtt, bröllop eller fine art jag fotograferar. Låt mig förklara lite.

När jag fotograferar barn och en hel del porträtt så är inte stilen den "traditionella" med ljusa bakgrunder, barn som tittar in i kameran och skrattar. Mina bilder har oftast en mörkare bakgrund, barnen har oftast ett allvarligare uttryck, nästan lite drömmande. Jag tycker att det ger en skön känsla i bilderna och dom passar väldigt bra att ramas in och hängas på väggen.

Bröllop är jättekul att fotografera. Att få vara med och föreviga ett brudparets största dagar. Att få se nervositet och spänning blandat med glädje och kärlek är helt fantastiskt. Att fånga dom där speciella ögonblicken som bara händer just den dagen. Jag fotograferar bröllop i naturligt ljus och gärna i någon fin naturmiljö, där tycker jag att man kan få ett vackert ljus och vackra bilder på brudparet. Kärlek blir alltid bra på bild.

Fine art är bilderna som får lite extra tid i datorn. Många gånger är det montage och det är bara fantasin som sätter gränserna. Dessa bilder gör sig ofta bra som lite större tavlor.

 

 


 Egna projekt

Ibland växer det fram idéer till egna projekt som jag vill genomföra, då kan det vara bra att ha någon eller några att fotografera. Är du intresserad av att vara med i något projekt så skicka ett mail till mig på niklas@niklaslarssonfoto.se berätta lite om dig själv och skicka gärna med någon bild på dig själv. Vid egna projekt så utgår ingen ersättning till modellen/modellerna mer än att ni får bilderna i digitalt format.


Fakturering

I dagsläget så har jag inget företag men eftersom jag givetvis vill göra rätt för mig så fakturerar jag genom frilansfinans. Detta gör ingen skillnad för dig mer än att fakturan kommer ifrån frilansfinans istället för mig. Fakturan skickas ut i samband med bildleverans.