Vigsel i Breviks kyrka

Posted on Posted in Bröllop

Sista lördagen i maj var det dags för bröllop igen, denna gång i Breviks kyrka. En kyrka som jag fotograferat i en gång tidigare. Det är en liten fin kyrka där man kommer ganska nära brudparet under vigseln och det är något jag verkligen gillar. Då får man verkligen chansen att fånga detaljer under vigseln, man kan fånga dom där speciella blickarna som finns hos brudparen under cermonin. Speciellt om man står framme vid altaret, då kan man fånga blickar som gästerna inte ser och det tycker jag är kul.

Men dagen började med porträttbilder och dom tog vi i parken i Hjo, en fantastiskt fin park med härligt lummiga träd och det finns några jättefina träbroar som man kan nyttja. Dessvärre så bjöd moder natur på regn (vilket iofs betyder tur när det regnar på bröllopsdagen). Fördelen med vädret var väl att jag inte behövde brottas med något starkt solsken men tyvärr blev vi ganska låsta till att vara under ett av dom lummiga träden i parken.

När vi fotograferat ett tag så bestämde vi att vi skulle ta ett litet break för att äta lite och så skulle vi träffas igen i parken efter ca en timme, detta var ett riktigt lyckodrag för när vi kom tillbaka så slutade att regna.

Vi hittade en fin träbro mes helt fantastiska träd i bakgrunden där vi tog ytterligare lite porträtt. Det droppade lite från träden så vi tog även några bilder med paraply, jag har faktiskt aldrig tagit några porträtt med paraply förut men jag måste säga att det ska jag nog göra fler gånger för jag tyckte att det tillförde en hel del. Sen bar det av till kyrkan i Brevik för vigsel och gratulationer och efter det var mitt uppdrag slut för dagen och det var dags för hemfärd.

 

 

/ Niklas

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *